11/30/2015

venetsia

Ciao! Viime viikonloppu meni sitten Venetsiassa Victorian ja Matthew'n kanssa ja mulla ei kyllä oo edes sanoja. Venetsia on jotain niin ainutlaatuista, ihmeellistä ja kaunista. RAKASTAN! Koko viikonloppu oli muutenkin ihan mahtava. Rahan säästämiseksi käytettiin junan sijaan sellasta palveluu kun blablacar, joten Venetsiaan mentiin 50-vuotiaan Oscarin ja takasin tultiin 25-vuotiaan Alessandron kyydissä; voiko olla siistimpää tapaa matkustaa! Sivistyttiin ainakin Venetsian historian ja italialaisen musiikin suhteen :D Venetsiassa vaan lähinnä käveltiin, koska se on oikeastaan parasta mitä Venetsiassa voi tehdä. Kierreltiin myös muita saaria: Lido (jossa meillä oli hotelli), Murano (oli niin myöhä, että kaikki oli kiinni) ja Burano (jossa ehittiin olla vaan puol tuntia, mutta johon rakastuin). Tavattiin myös suomalaisia ja oli ihan sika outoo puhua suomee, meinasin vahingossa vaihtaa englantiin koko ajan. Mutta mulla oli siis tosi kiva viikonloppu!
Muutenkin nyt on taas ihan hyvä fiilis. Mulla on kyllä vähän vuoroviikoin ollu kriisiä ja sitten taas kivaa oloo, eli taidan nyt koputtaa puuta. Joulu ja se, että alle kuukauden päästä tuun käymään Suomessa kyllä vaikuttaa helpottavasti tähän oloon ja koti-ikävään. Oon myös leiponu korvapuusteja, jotka oli ihan paras lääke koti-ikävään! Martina rakastu niihin ihan täysin ;) eipä tässä muuta ihmeellistä, arkea ja joulun odotusta. Va bene!

-J

P.S. Viikkoja sitten sain paketin Suomesta, jossa sain myös kortteja, joita te rakkaat sukulaiset olitte kirjotellu. En muistanu viime postauksessa siitä sanoa, mutta kiitos kaikille, saitte mut hymyilemään, nauramaan ja itkemään :D Ja Nikille tiedoksi, että en oo nähny mafiosoja, mutta ekalla viikolla kun olin Italiassa niin Roomassa järjestettiin jonkun mafioson hautajaiset luvatta ja etukäteen varottamatta. Rooman liikenne oli pysähdyksissä sen hautajais-kulkueen takia, helikopterista tiputeltiin ruusun terälehtiä ja Godfatherin tunnusmusiikki soi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti