9/02/2015

gubbio

Ciao! Oltiin viime viikko lomalla Umbriassa, Gubbio-nimisessä keskiaikaisessa kaupungissa. Näkymät oli upeat ja lämpötila semmoset 30 astetta plussan puolella, ei paljon paremmin vois enää mennä. Kierreltiin lähiseutuja ja chillailtiin uima-altaalla ja oli kyllä kaikin puolin ihan mahtava reissu. Oon tosi onnellinen että tää perhe otti mut lomamatkalle mukaan jo näin varhasessa vaiheessa :)
Tähän mennessä on ollu ihan mahtavaa, tää perhe on niin mukava ja Italia vaan on mun sydämen maa. Vähintään ruoka on niin hyvää ettei täällä voi ku nauttia olostaan ja vaikken ymmärrä suurinta osaa keskusteluista tai TV-ohjelmista niin tota kieltä on vaan ihana kuunnella. Jänskättää nähä millasta tästä elämästä tulee seuraavien viikkojen aikana kun täällä aletaan palailla arkeen. Nyt oon ollut parina päivänä Martinan kanssa kahdestaan kun noi vanhemmat palasi töihin, mutta Martinalla on vielä loma. Martina ei puhu englantia oikeestaan ollenkaan enkä mä italiaa joten kielimuuri tuottaa vähän hankaluuksia, mutta elekieli ja google-kääntäjä auttaa.

-J

2 kommenttia:

  1. Anonyymi2/9/15 21:45

    Onpa kiva kuulla, että oot nauttinut siellä olostasi ja upeita kuvia osaat kyllä ottaa :) Tsemppiä ja nauti edelleenkin - kyllä se italiakin alkaa kohta sujua!

    t. M-kummi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Helppo ottaa hienoja kuvia kun kaikki täällä näyttää niin upealta ;D mutta kiitos!

      Poista