2/21/2013

Let's start...

Mulla on mielessä kaksi erilaista postausta, enkä tiedä kummalla haluaisin tän blogin aloittaa. Taidan päätyä siihen, että kerron jotain itsestäni ja tästä blogista tähän alkuun, mutta teen ehkä varsinaisen esittelypostauksen sitten myöhemmin. Jos jaksan. Sillä olisi kuitenkin liian tylsää aloittaa, joten en tee sitä nyt.

Oon haaveillut blogin perustamisesta järjettömän pitkään, mutta en vaan ole saanut aloitettua. Nyt kuitenkin tartuin itseäni niskasta kiinni ja painoin jännityksen ja innostuksen sekaisin tuntein "Luo blogi"-nappia blogger-profiilissani ja tässä sitä sitten ollaan. Vau! :D

Rakastan kynsien laittoa ja kynnet tulevatkin varmaan olemaan iso osa blogiani. Tästä ei silti ole tulossa mikään pelkkä kynsiblogi tai ainakin toivon että keksin muutakin postailtavaa. Esim. vaatteita ja muuta tyyliasiaa on varmasti luvassa ja juttuja mun elämästä yleensä.
Tykkään jonkun verran myös valokuvata, mutta mun kamera on aika paska joten laatu ei ole kovin hyvää. Haluaisin järkkärin, mutta mamma&pappa betalar inte ja itselläni ei ole varaa joten minkäs teet...


Sitten asiaan. Oltiin perheen kanssa hiihtolomareissulla Tukholman risteilyllä ja tultiin toissapäivänä kotiin. Oli tosi kivaa viettää aikaa ihan vaan perheen kanssa ja irtautua kunnolla arjesta. Kierreltiin lähinnä vanhassa kaupungissa, mutta tuli jonkun verran shoppailtuakin ja ajattelin että voisin esitellä ostoksiani tässä.

Oon ihan sika innoissani tosta Lady Gagan hajuvedestä, oon himoinnut sitä aika pitkään ja nyt sain viimein pidellä kädessäni testerin sijaan omaa pulloa! Rakastan myös tota rannekelloa, veikkaan että se saattaa päätyä vakioasusteeksi. Ja se oli kaiken lisäksi vielä melko halpa!
Ja koska vielä ei ole liian myöhä fiilistellä wanhojen tansseja (eihän niistä ole vielä edes viikkoa!) lopetan tän postauksen kuvalla meidän omasta tanssista (ajattelin jotain kivaa lajitelmaakin wanhojen kuvista, mutta niitä on liikaa joten en jaksa väsätä sellaista :D) Pahoittelen laatua...


 - J


P.S. Ulkoasu on vielä vähän kesken, se tulee varmaankin muuttumaan tässä matkan varrella kunhan opin ensin käyttämään Bloggeria paremmin ;)



1 kommentti: